Βράβευση της TZIASTOUDIS DESIGN στα KITCHEN AND BATH AWARDS 2022

kitchen and bath awards 2022

Εντυπωσιακή παρουσία είχε στα φετινά kitchen and bath awards η TZIASTOUDIS DESIGN, αποσπώντας συνολικά 6 βραβεία, με σημαντικότερο αυτό του kitchen and bath designer of 2022.

Συγκεκριμένα, η PURE KITCHEN κέρδισε χρυσό στην κατηγορία best luxury kitchen και αργυρό στην κατηγορία best modern kitchen. Ο καπλαμάς που επιλέχθηκε για τα ψηλά στοιχεία και την επένδυση του τοίχου είναι καπνιστός ευκάλυπτος (fumed eucalyptus). Την ένταση του ευκάλυπτου εξισορροπεί η λάκα των χαμηλών στοιχείων (σε αποχρώσεις grey-beige) , ενώ οι φωτιζόμενες κρεμαστές βιτρίνες (με φιμέ διάφανο κρύσταλλο και εσωτερικό καπλαμά ευκάλυπτο) αποτελούν το ιδανικό σημείο μετάβασης από την ένταση του ευκάλυπτου στην ηρεμία της λάκας.

Στην κατηγορία best individual kitchen components κέρδισε χρυσό με το shape modular system. Το shape modular system αφορά τον χώρο ανάμεσα στον πάγκο και τα κρεμαστά ερμάρια της κουζίνας. Λειτουργεί ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, βελτιώνοντας την εργονομία, ενώ ο minimal σχεδιασμός του και τα υλικά κατασκευής μετατρέπουν ένα απλό τοίχο, σε ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής.

H Light Shaker Kitchen κέρδισε ασημένιο στην κατηγορία best vintage kitchen. Η Light Shaker kitchen αποτελεί την πρόταση της TZIASTOUDIS DESIGN, σε μία προσπάθεια να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά της κλασικής κουζίνας Shaker, με minimal στοιχεία και λεπτά περιγράμματα. Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας κλασικής κουζίνας με μοντέρνα πινελιά, αλλά και μια διαχρονική έκφραση που διαρκεί για τις επόμενες γενιές.

Τέλος στην κατηγορία after sales services κέρδισε το χάλκινο βραβείο. Πρωταρχικό μέλημα της TZIASTOUDIS DESIGN είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την αγορά σε ότι χρειαστούν.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Λάρισα, αποδεικνύοντας πως μία αμειγώς ελληνική οικογενειακή εταιρεία, μπορεί να κατασκευάσει προϊόντα εφάμιλλα των μεγάλων διεθνών ομίλων.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο η εταιρεία συνεχίζει να διακρίνεται επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνεχώς αυξανόμενη ανοδική της πορεία, καθιστώντας την σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand στον χώρο του επίπλου.