Νέα συνεργασία με την Pitt cooking

συνεργασια με pitt cooking

Η Pitt cooking αποτελεί τον ποιο εξειδικευμένο κατασκευαστή καυστήρων (εστιών) αερίου παγκοσμίως. Κάθε εστία κατασκευάζετε χειροποίητα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ολλανδία.
Ο τρόπος κατασκευής και τοποθέτησης τους δίνει την δυνατότητα ενσωμάτωσης σε πάγκο της επιλογής σας, ενώ υπάρχει μεγάλη ευελιξία στην διάταξή τους, με τουλάχιστον 28 εκατοστά μεταξύ των καυστήρων, έχοντας κατά μέσο όρο 8 εκατοστά περισσότερο χώρο σε σύγκριση με μια παραδοσιακή εστία. Από τώρα και στο εξής μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα όλους τους καυστήρες ακόμα και με μεγάλα σκεύη.

Χάρη στo διαχρονικό τους σχέδιο, οι καυστήρες PITT είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο κουζίνας, από τον κλασικό έως τον σύγχρονο, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό σχεδιαστή. Αυτοί οι καυστήρες με μαύρο χυτοσίδηρο αναδεικνύουν κάθε κουζίνα.

Μόλις δοκιμάσετε τους καυστήρες PITT δεν θα θελήσετε ποτέ να επιστρέψετε σε κάτι άλλο. Ο σχεδιασμός τους είχε ως έμπνευση τους περιορισμούς της παραδοσιακής κουζίνας. Δεν είναι μόνο το διαχρονικό του design που κάνει τους καυστήρες Pitt κατάλληλους για κάθε τύπο κουζίνας, αλλά και τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όλες οι δυνατότητες της Pitt cooking στο https://pittcooking.com/en/