Το αρθρωτό σύστημα Shape είναι η πρόταση της εταιρείας TZIASTOUDIS DESIGN για τον χώρο ανάμεσα στον πάγκο και τα κρεμαστά ερμάρια της κουζίνας. Λειτουργεί ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, βελτιώνοντας την εργονομία, ενώ ο minimal σχεδιασμός του και τα υλικά κατασκευής μετατρέπουν ένα απλό τοίχο, σε ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής.

Κάθε ραφιέρα του συστήματος Shape αποτελείται από δύο κάθετους ορθοστάτες, μία πλάτη και ενδιάμεσα ράφια με διάφορα αξεσουάρ. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας οποιασδήποτε διάστασης λόγω της custom κατασκευής τους, ώστε να μπορέσει να ακολουθηθούν σχεδιαστικά τα υπόλοιπα στοιχεία της κουζίνας, καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια του ενδιάμεσου τοίχου.

Οι ορθοστάστες και τα ενδιάμεσα ράφια κατασκευάζονται από αδιάβροχο CDF (Compact Destiny Fibreboard) επενδεδυμένο με τον ίδιο καπλαμά που έχει χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα στοιχεία της κουζίνας, ενώ στην πλάτη δίνεται επιπλέον η επιλογή του Compact Laminate ώστε να συνδυάζεται με τον πάγκο.

Οι επιλογές εξαρτημάτων είναι οι εξής:

  1. Ράφια στα οποία μπορούν να αποθηκευτούν χαμηλά ποτήρια, κούπες, φλιτζάνια και δοχεία αποθήκευσης
  2. Βέργα με εσοχές για ποτήρια κρασιού
  3. Κλειστά κουτάκια για διάφορα μικρά αντικείμενα
  4. Πλαίσιο με ορθογώνια κενά για τα μπαχαρικά
  5. Επικλινής βάση για τοποθέτηση του tablet. Στην βάση είναι προσαρμοσμένος ασύρματος φωτιστής, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχουν ανακλινόμενες μπρίζες και θύρες USB.
  6. Μαγνητική βέργα για τα μαχαίρια

Οι ραφιέρες έχουν βάθος 15cm και συνδιάζονται κατάλληλα με πάγκο 80cm ώστε να μένει αρκετός χώρος για την καθημερινή λειτουργία τις κουζίνας.

shape module system
shape module system
shape module system
shape module system


shape module system
shape module system