ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  • Από το 1976, με συνέπεια και έμφαση στην ποιότητα σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας αλλά και ειδικές κατασκευές, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία διαθέτει από τις μεγαλύτερες μονάδες κατασκευής επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και ειδικών κατασκευών στην Κεντρική Ελλάδα.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την επιμέτρηση, μελέτη και σχεδίαση του εκάστοτε χώρου, κατασκευάζοντας λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.

Η tziastoudis σε συνεργασία με έμπειρους μηχανικούς υλοποιεί έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως ξύλινες κατασκευές σε boutique ξενοδοχεία και σε επαγγελματικούς χώρους με ειδικές απαιτήσεις.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 από τον Παναγίωτη Τζιαστούδη και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας.

Το 1984 η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 6ο χιλ. Λάρισας-Καρδίτσας όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Από το 2005 η εταιρεία εισήλθε στη νέα της εποχή με την είσοδο της 2ης γενιάς αποτελούμενη από την Γεωργία Τζιαστούδη ( Πολιτικό Μηχανικό Π.Θ) και τον Ιωάννη Τζιαστούδη ( Οικονομολόγο)

tziastoudis design

Ποιοτικός σχεδιασμός

Κατασκευάζουμε κουζίνες και ντουλάπες όπως εσείς τις θέλετε τόσο σε μοντέρνο όσο και κλασικό σχέδιο.
τζιαστουδης κουζινα

Εξελιγμένοι μηχανισμοί

Όλα τα έπιπλα διαθέτουν εξελιγμένους μηχανισμούς που ενισχύουν την ποιότητα του έργου και τη δική σας διευκόλυνση.
home_decor_iconbox_6

Ποιοτικά υλικά

Διοχετευόμαστε τα καλύτερα υλικά ώστε τα έπιπλά μας να είναι πάντα το ίδιο ανθεκτικά και ποιοτικά.
home_decor_iconbox_5

Εδικές Κατασκευές

Λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.